Tuesday, March 29, 2011

Sunday, April 3 - Smart Gardening Workshop


New Westminster’s Pesticide Use Bylaw came into effect last year on March 1, 2010. This bylaw restricts the use of pesticides for cosmetic (non-essential) purposes in maintaining outdoor plants.


Learn how to maintain your garden and lawn organically at this City workshop. Come with your questions, notepad and pen.  You will learn a lot!

Date: Sunday, April 3rd, 2011
Time: 12:00 – 3:00pm
Where: Queensborough Community Centre (Port Royal Room)There is no charge to attend, but we ask that you please register in advance if you wish to participate. To register online click here or call 604-527-4592.

1 comment:

Bảo Vũ said...

Nhiều chị em tỏ ra thắc mắc khibà bầu đau dạ dày nên ăn gì vì lúc đó chắc không có tâm trạng để ăn uống, bà bầu bị viêm đại tràng có nguy hiểm không vì những cơ quan bên trong bị đau thì sẽ rất khó chịu, bà bầu đi tiểu buốt có sao không và nó có ảnh hưởng gì đến thai nhi không, bà bầu bị tiểu đường có sao không vì đang trong thời gian của thai kì do đó phải theo dõi thường xuyên nếu không sẽ ảnh hưởng đến thai nhi, bà bầu bị tiểu đường nên ăn gì là điều quan trọng nhất, vì lượng đường tăng cao dẫn đến nguy hiểm cho thai nhi vì thế nên bổ sung các chất cần thiết khác.